Our Blog

BBZ1 Rat Jr 40

Written by Matthij van Nimwegen, in

BBZ1 Rat Jr 40

19,99

Categorie├źn: ,

Beschrijving

Omschrijving van Spro BBZ1 Rat Junior 40 ‘Brown’ 10cm (30g)
De BBZ1 Rat Junior is het perfecte middelmaatje dat dankzij het geringe gewicht uitstekend aan een middelzware spinhengel gevist kan worden. Het ideale formaat voor zowel klein- als grootschalig water, voor alles wat tanden en vinnen heeft is dit een zeer interessante prooi.
Dit product is leverbaar vanaf het voorjaar van 2016!

De nieuwe BBZ-1 Rat is de meest levensechte rat imitatie die ooit op de markt is gelanceerd. Het tweedelige lichaam en de gesegmenteerde lange staart geven de Rat een buitengewone actie en realiseren een uitermate natuurgetrouwe verschijning met onweerstaanbare aantrekkingskracht op iedere roofvis.

De Spro BBZ-1 Rat beschikt over een onverwoestbare, speciaal ontworpen vierkante zwemlip die de visser in staat stelt om het kunstaas op diverse manieren te presenteren. Je kunt de Rat rustig binnendraaien, gebruiken als wakebait, popper, walk the dog, etc. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. De haken zijn zo geplaatst dat de Rat moeiteloos over obstakels zwemt en toch een uitstekende inhaking van de roofvis garandeert.

Het lichaam is geconstrueerd uit hoogwaardige componenten die zelfs de meest agressieve topwater aanbeten feilloos doorstaan. Gewapend met vlijmscherpe Gamakatsu-dreggen, biedt de Spro BBZ-1 Rat een revolutionair en levensecht kunstaas dat onherroepelijk voor hartverzakkende momenten gaat zorgen.

Dit product is vanaf het voorjaar van 2016 leverbaar in verschillende kleuren.

Eigenschappen van Spro BBZ1 Rat Junior 40 ‘Brown’ 10cm (30g)
Spro BBZ1 Rat Junior 40 10cm (30g)
Kleur: Brown
Lengte: 19cm (10cm rat en 9cm staart)
Gewicht: 64g
Drijvend
Actie in de bovenste waterlaag
Levensechte imitatie rat
Speciaal ontworpen vierkante zwemlip
Zwemt moeiteloos over obstakels
Uitstekende inhaking
Vlijmscherpe Gamakatsu-dreggen
Inclusief extra staartje
Leverbaar vanaf het voorjaar van 2016