Our Blog

Delkim TXI plus

Written by Matthij van Nimwegen, in

Delkim TXI plus

149,99

Met de Delkim TXI Plus haalt u zonder meer één van de beste electronische beetverklikkers op de markt in huis. Het is niet voor niets de eerste keuze voor ervaren karpervissers over de hele wereld. De TXI Plus is een uiterst betrouwbare, gevoelige en veelzijdige beetmelder.

Categorie:

Beschrijving

Altijd de juiste gevoeligheid

Het Delkim trilsysteem is uiterst precies als het gaat om lijnafname. Door het speciale systeem wordt er geen gebruik gemaakt van bewegende onderdelen. Dit zorgt voor een betrouwbare en exact instelbare trildetectie. Met de twee gevoeligheidsinstellingen kan er uiterst precies ingesteld worden wanneer een lijnafname gedetecteerd wordt. Dit kan het verschil maken tussen vangen en niet vangen.

Draadloze sounderbox

De TXI Plus beetmelder heeft een groot voordeel tenopzichte van de Delkim Plus verklikkers. Een ingebouwde zender zorgt ervoor deze direct draadloos op de RX Plus Mini Receiver aangesloten kan worden. Zo kun je ook op afstand makkelijk een beet registreren, uiteraard is dit ook handig bij het nachtvissen. Zodra de ontvanger aanstaat en een pieper wordt uitgeschakeld zal er een luid alarm op de ontvanger afgaan! De Receiver is voorzien van trilalarm en 6 verschillende kleuren led’s. Hij heeft een bereik tot ruim 250 meter.

Op deze Delkims kan de toonhoogte en het volume gemakkelijk aangepast worden door middel van de handige draaiknoppen. De twee felgekleurde LEDs zorgen voor een zichtbare beetregistratie. De TXI Plus wordt geleverd met hardcover voor een bescherming tijdens het vervoeren.

 

  • Artikelnummer:DP030
  • Optie sounderbox:Ja, Draadloos
  • Volume:Ja
  • Optie verl.swinger:Ja
  • Gevoeligheid:Ja
  • Kleur LED’s: Blauw
  • Toonhoogte:Ja