Visgerief winkel

Wanneer u op zoek bent naar een visgerief winkel komt u al snel uit bij een hengelsportspeciaalzaak. Van Nimwegen is Amersfoort is zo’n hengelsportspeciaalzaak en visgerief winkel.

Advies vanuit eigen ervaring

Van Nimwegen Hengelsport Speciaalzaak bestaat sinds 1998. We begonnen met een winkel van 125 m2 en inmiddels is deze uitgegroeid tot 200 m2. De winkel is ruim opgezet dus je kunt al onze producten goed bekijken en rustig rondkijken en uitzoeken. De winkel is opgericht vanuit onze eigen passie voor de hengelsport. We hebben jarenlange ervaring met de sport zelf en de diverse takken van de hengelsport en met onze eigen producten. We kunnen je daarom goed adviseren over onze producten en het gebruik ervan. Zoek je een bepaald product of heb je een vraag, geef het aan bij een van onze medewerkers. Wij helpen je graag.

Breed assortiment

Ons assortiment bestaat uit verschillende hengels, molens, voer, aas en accessoires. Je kunt bij ons terecht voor alle takken van de hengelsport. Of u nu vist op roofvissen, witvissen of karpers of gaat vliegvissen, zeevissen of forelvissen, in onze visgerief winkel vind je alles wat je nodig hebt.

Onze winkel is gevestigd aVisgerief winkelan de Noordewierweg 163 in Amersfoort. We zijn van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag zijn we van 09.00 tot 17.00 uur geopend. We zijn goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Onze winkel is slechts 7 minuten lopen vanaf de achterzijde van het station en voor de deur kunt u gratis parkeren.