Online hengelsport

Vind ook online je hengelsport producten bij Van Nimwegen Hengelsport Speciaalzaak. Op de website van Van Nimwegen Hengelsport Speciaalzaak vind je online alle hengelsport producten uit ons assortiment. Zo weet je precies of we het gewenste product in ons assortiment hebben of dat we het kunnen bestellen. Staat het product er niet tussen? Neem dan even contact met ons op. Misschien kunnen we het alsnog voor je bestellen.

Locatie

Je vindt onze winkel aan de Noordewierweg 163 in Amersfoort. We zijn van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag zijn we van 09.00 tot 17.00 uur geopend. We zijn goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Onze winkel is slechts 7 minuten lopen vanaf de achterzijde van het station en voor de deur kunt u gratis parkeren. Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws, acties en aanbiedingen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Assortiment

Op onze website vindt je een groot assortiment online met hengelsport producten. We hebben verschillende producten voor elke tak van hengelsport. Of je nu op roofvissen, witvissen of karpers vist, we hebben geschikte hengels, molens, aas en allerlei andere producten voor de hengelsport. Ook vind je in onze winkel allerlei accessoires zoals lijnen, kleding, outdoor en dvd’s

Online hengelsport