Hengelsport winkel Amersfoort

Van Nimwegen is een hengelsport winkel in Amersfoort. Met een groot assortiment aan allerlei producten voor de hengelsport.

Hengelsport

De hengelsport is een van de meest beoefende hobby’s in Nederland. Heerlijk buiten in de natuur en geschikt voor jong en oud. De hengelsport is ook heel veelzijdig, heel rustgevend een hengel uitgooien midden in de natuur of avontuurlijk op een boot het gevecht aangaan met grotere roofvissen.

Assortiment

Je vindt bij ons diverse soorten hendels. Voor het vissen op karpers, forel, roofvis of witvis. We verkopen ruim 400 verschillende hengels in alle disciplines en lengtes. Je vindt bij ons al hengels vanaf € 6,95. Er is voor iedereen een geschikte hengel te vinden. Naast hengels verkopen we in onze hengelsport winkel in Amersfoort ook netten, luggage, beetmelders, rotpods, kunstaas en levend aas en haken.

Daarnaast hebben we ook een groot assortiment aan molens waaronder:

  • Slip voorop
  • Slip achterop
  • Big pit en longcast
  • Baitrunner molens
  • Reels/baitcaster

De molens verkopen we van diverse merken zoals Spro, Shimano, Matrix, Okuma, Dam, Fox, Mitchell, Shakespeare en Arca.
Hengelsport winkel Amersfoort

Openingstijden

Ben je op zoek naar een hengelsport winkel in Amersfoort? Kom dan eens langs bij Van Nimwegen Hengelsport Speciaalzaak. Je vindt ons aan de Noordewierweg 163 in Amersfoort. Op loopafstand van de achterzijde van het station en met gratis parkeren voor de deur. We zijn van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag zijn we van 09.00 tot 17.00 uur geopend.