Hengelsport artikelen

Bij Van Nimwegen Hengelsport Speciaalzaak vind je een groot assortiment hengelsport artikelen. Wat voor tak van de hengelsport u ook beoefend, bij Van Nimwegen vind je voor elke tak de juiste hengelsport artikelen. Vis je op roofvissen? Bij ons kun je terecht voor hengels, molens, luggage, kunstaas en netten. Voor het vissen op karpers hebben we hengelsport artikelen zoals rodpods, spullen voor het onthaken, netten, beetmelders, end tackels en levend aas. Voor vissers op witvis verkopen we bijvoorbeeld luggage, netten, haken en aas.

Over ons

Van Nimwegen Hengelsport Speciaalzaak bestaat sinds 1998 en is opgericht vanuit onze eigen passie voor de hengelsport. We zijn zelf ervaren hengelsporters en kunnen u dan ook vanuit onze eigen ervaring en onze kennis van alle producten in ons assortiment uitstekend adviseren. Zoekt u iets speciaals of wilt u hulp bij het maken van uw keuze? Vraag het ons, wij adviseren u graag. Goed en eerlijk advies is voor ons onderdeel van onze service en dat vinden wij belangrijk. Als wij iets niet op voorraad hebben zullen we dit direct voor u bestellen. Kom een langs en bekijk zelf ons grote productaanbod.

Hengelsport artikelenLocatie

Ben je op zoek naar een hengelsport artikelen in Amersfoort? Kom dan eens langs bij Van Nimwegen Hengelsport Speciaalzaak. Je vindt ons aan de Noordewierweg 163 in Amersfoort. Op loopafstand van de achterzijde van het station en met gratis parkeren voor de deur. We zijn van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag zijn we van 09.00 tot 17.00 uur geopend.