Hengelsport Amersfoort

Van Nimwegen is een speciaalzaak voor de hengelsport in Amersfoort. Met een uitgebreid assortiment voor iedere tak van hengelsport in Amersfoort kan iedere hengelsporter bij ons slagen.

Assortiment hengels

Ons assortiment hengels is zeer uitgebreid. Met ruim 400 verschillende hengels in alle disciplines en lengtes is er voor iedereen een geschikte hengel te vinden. We verkopen al hengels vanaf € 6,95.

We verkopen de volgende soorten hengels:

  • Karperhengels
  • Strand en boot hengels
  • Jerkbaithengels
  • Vliegvishengels
  • Vaste hengels
  • Feederhengels en wincklepickers
  • Spinhengels

We verkopen hengels voor de hengelsport in Amersfoort van onder andere de volgende merken: Shimano, Fox, Spro, Shakespeare, Henk Simonsz, Abu, Daiwa, Mitchell en Okuma.

Advies en service

Van Nimwegen Hengelsportspeciaalzaak bestaat sinds 1998. Inmiddels is de winkel bijna twee keer zo groot geworden. Onze winkel is ruim opgezet zodat je alles goed kunt bekijken en rustig je spullen kunt zoeken. Naast ons ruime assortiment is onze service een belangrijk voordeel. Wij hebben jarenlange ervaring, zowel in onze winkel maar ook met hengelsport in het algemeen. We zullen je dan ook altijd een goed en eerlijk advies geven. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze uit ons ruime assortiment? Vraag ons dan om advies. We helpen je graag verder.

Hengelsport AmersfoortBen je op zoek naar een winkel voor hengelsport in Amersfoort? Breng dan zeker eens een bezoek aan Van Nimwegen Hengelsport Speciaalzaak. We zijn goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Onze winkel is slechts 7 minuten lopen vanaf de achterzijde van het station en voor de deur kunt u gratis parkeren. Je vindt onze winkel aan de Noordewierweg 163 in Amersfoort.