De winkel

Ontstaan
Wij zijn op 1 april 1998 gestart met deze hengelsportspeciaalzaak op de Noordewierweg 163 te Amersfoort. In 1998 zijn wij gestart met 125m2. In 1999 is dit gegroeid naar 160m2 en in 2005 naar 200m2.

Aanbod
Hengelsport Van Nimwegen heeft een groot assortiment voor verschillende takken van hengelsport. Iedere hengelsporter kan dus bij ons terecht. In de winkel bieden wij een ruime keuze uit verschillende topmerken dus zit er altijd wel iets voor je tussen. De winkel is ruim opgezet zodat je alles goed kunt bekijken en uitzoeken. Ook verkopen wij outdoor producten die eigenlijk voor iedereen van pas kunnen komen. Je hoeft dus niet altijd een hengelsporter te zijn om bij ons binnen te lopen. Emmie of Matthij staan altijd voor je klaar om je,uit eigen ervaringen, een goed en eerlijk advies te geven en je te helpen bij het maken van de juiste keuze uit het ruime assortiment.

Merken
Wij zijn verdeler van o.a. shimano, fox, korda, jrc, strategy, pb, chub, martin SB, EFB, dynabite baits, spro, ultimate, cormoran, trabucco, shakespeare, albatros, rapala, pro logic, okuma, profi blinker, strike pro, evezet, mondial, sensas, m.v.d.eynde, preston en diverse anderen.

Parkeren
Middels deze website willen wij u op de hoogte houden van het aanbod van artikelen, aanbiedingen,nieuws en andere dingen die de hengelsport aangaan. Het is gratis parkeren en 7 minuten lopen vanaf de achterzijde van het station.